Hur kommer livet att se ut 2038? Vill du läsa en gratisbok om det?

2020-05-13
Trendspaning

I dessa corona-tider pratar vi mycket om hur livet kommer att se ut post corona. På Trivector har vi vår tag-line Förstå framtiden först. Och för 8 år sedan när vi fyllde 25 år gav vi ut en bok som hette 2038 – på spaning efter den tid som nalkas.

I boken finns 12 spännande betraktelser om livet 2038. Och när jag nu läser i den, kan man konstatera att den fortfarande är spännande. Och i vissa spaningar är det också intressant att se att man var på helt rätt väg i sina spaningar.

Jonas Åkerman, forskare på KTH, skrev t ex i sitt kapitel Oljekris, utsläppsbubblor och långsammare flygresor att 2018 är den svenska befolkningens utsläpp från flygresandet större än från biltrafiken, och nu är de lika stora. Han pratar också om oljekrisen följande år – just där vi är nu.

Det finns också spännande kapitel av framtidsspanare Troed Troedsson, musik- och nöjesjournalisten Jan Gradvall, Michael Tapper, filmkritiker och Lars J Nilsson professor i miljö- och energisystem på LTH.

Och så har Anders Ljungberg, VD Trivector LogiQ och Christer Ljungberg, VD Trivector skrivit var sin spaning. Plus sex andra kompetenta skribenter.

Nu kan du få boken gratis

Vi fick för någon vecka sedan mail från förlaget att det fanns 300 böcker på lagret, och att försäljningen inte var så stor längre. Och nu finns böcker hos oss på Trivector.

Och nu i dessa coronatider vet vi att man läser fler böcker. Därför har vi beslutat att ge bort dessa böcker. Så först till kvarn.

Det enda du får betala är frakten, vilken kostar 55 kr.

Mer information

Beställ boken här >>